Om uw rij-opleiding te volgen heeft u de keuze uit twee lesvoertuigen.

Wanneer u kiest voor een handgeschakelde auto (de meest voorkomende opleiding), dan gaat u lessen met een Toyota Auris (wij hebben er daar 2 van)

U krijgt les in een Toyota Auris Turbo, model 2018. Deze auto is hand geschakeld en heeft 7 versnellingen.

Een plezierige, ruime en overzichtelijke middelgrote personen-auto. Deze auto geeft veel zicht op de weg. Natuurlijk is hij van alle gemakken voorzien, zoals: Full map navigatie, Stuurbekrachtiging, Cruise control, Electriesch bedienbare buitenspiegels, electriesch bedienbare ramen ,ABS, ASR, Traction control, Airconditioning met climate control, enz. enz.

Sommige mensen kiezen er voor om hun rijbewijs te halen met een "automaat". Zij vinden dit prettiger. Óf zij zijn tot de conclusie gekomen dat de véle handelingen die met het schakelen gepaard gaan niets voor hen zijn. Deze mensen kiezen voor een automaat. Alleen maar gas geven en remmen. Op zich niets mis mee, want ook dan bent U een volwaardig automobilist. Overigens zijn de meeste luxe auto's uitgevoerd in automaat.De automaat lessers krijgen les in een Toyota Auris 1.8 "Full Hybride", volledig 5 traps automaat, model 2011.

Een plezierige, sportieve auto. Met de Full Hybride uitvoering wordt ook nog eens aan het milieu gedacht. Deze auto geeft veel zicht op de weg. Natuurlijk is óók deze auto voorzien van een Full map navigatie-systeem, Stuurbekrachtiging, Cruise control, airconditioning, electriesch bedienbare ramen, electriesch bedienbare buitenspiegels, ABS, ASR, Traction control enz.enz.

Voor alle auto´s geldt dat: De auto waar je in lest, daar doe je ook examen mee..

Voor onze BE combinatie hebben wij sinds kort een splinter nieuwe bestel bus aangeschaft, een Opel Vivaro.Handige linken

CBR
Rijschoolregister


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


Autorijschool J. van Noort

Kraanbaan 31 | 2987 WB Ridderkerk

0180-853470| 06-46625846 |
06-25299112


info@autorijschoolvannoort.nl


ING-bank: IBAN NL61INGB0004743095

K.v.K. nummer: 24384299